Centraal informatienummer voor gans België: 0475/53 68 05

Ontdek de uitgebreide dienstverlening van privé-detective Abyss Investigations in Kapellen, Antwerpen

Detectivebureau Abyss Investigations in Kapellen (Antwerpen) werd opgericht in 1998 conform de Belgische wet van 19 juli 1991. Al onze werknemers en geaffilieerden beantwoorden aan deze norm en zijn in het bezit van de officiële vergunning van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Zowel aan privépersonen als aan bedrijven, zaakvoerders of advocatenkantoren verleent Abyss Investigations zijn expertise in het schaduwen van personen, achtervolgen en observeren van personen. Indien nodig kunnen wij ook rechtstreeks met uw advocaat communiceren.

Vermoedt u dat uw man of vrouw vreemd gaat? Laat ontrouw vaststellen door onze privédetectives. Door uw partner te schaduwen, vergaren we allerlei informatie. Na het onderzoek kunt u rekenen op een grondig dossier met duidelijke feiten en bewijsmateriaal. Bent u gehuwd? Dan kunt u ons ook inschakelen om uw partner te betrappen op overspel. We onderzoeken waar het overspel doorgaat, met wie en wanneer. Als we deze informatie hebben, kunnen we uw partner op heterdaad betrappen. Dit moet in samenwerking met een advocaat en gerechtsdeurwaarder.

Ontrouw is niet strafbaar, maar het kan een belangrijk argument zijn in een moeilijke echtscheidingsprocedure bij o.a. het berekenen van alimentatie of om een onherstelbare ontwrichting van het huwelijk aan te tonen. Zo bent u 100% zeker van uw zaak, en kunt u eventueel verdere stappen ondernemen.

Personen zoeken en schaduwen kan ook om compleet andere redenen. Vermoedt u dat een familielid in aanraking komt met drugs of ondervindt u last van een stalker? Ook dit onderzoeken wij voor u. Bedrijven kunnen bij ons o.a. terecht voor controle op tijdsbesteding, opsporen van verdwenen en gestolen goederen, inzamelen van handelsinformatie enzovoort.

Hieronder vindt u een volledig overzicht van de diensten die wij u kunnen bieden. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of om uw zaak te bespreken, we helpen u graag verder.

Voor particulieren omvat onze service het volgende:

 • Vaststellen ontrouw en overspel (i.s.m. deurwaarder)
 • Schaduwing, observatie en achtervolging van personen bij een vermoeden van stalking, diefstal, vandalisme of drugsgebruik, alsook voor moraliteitsonderzoeken, voorhuwelijksonderzoeken, vermeende schaduwing door anderen, solvabiliteitsonderzoeken e.a.
 • Controle op tijdsbesteding: bij bezoekrecht, spijbelen, relatieproblemen, onbetrouwbare contacten of vrienden e.a.
 • Bewijsmateriaal verzamelen m.b.t. het vastleggen van een alimentatiebedrag of afschaffingsredenen hiervan, vermogenstoestand, afpersingen, laster, verstoring nachtrust e.a.
 • Opsporingen van vermiste personen, verdwenen goederen, erfgenamen, controle op afluisterapparatuur e.a.

Privébedrijven kunnen ons inschakelen voor:

 • Controle op tijdsbesteding: chauffeurs, vertegenwoordigers, personeel, gps-tracking van bedrijfsvoertuigen e.a.
 • Schaduwing, observatie en achtervolging van werknemers bij vermeende vergrijpen of voor algemene screening
 • Plaatsen van camera’s voor betrappingen
 • Bewijsmateriaal verzamelen m.b.t. werkprestaties of vermeende vergrijpen van werknemers
 • Opsporingenvan verdwenen schuldenaars, gestolen goederen en materieel, geleasede wagens e.a.
 • Inzameling handelsinformatie: concurrentiebeding, merkenfraude, solvabiliteit, jaarrekeningen, industriële contraspionage (controles op afluistermateriaal door sweeping), concurrentievervalsing, omkoping, afpersing e.a.

Opgericht in 1998 door Bert Willaert

Abyss Investigations

Ministerie van Binnenlandse Zaken

Lic. Min. Bin. Zak. 14.1243.04

Abyss Investigations

Erkenning van het beroepsgeheim

Abyss Investigations

Privacy 100% gewaarborgd

Abyss Investigations

Schaduwen van personen, vaststellen van overspel & meer