Reeds 20 jaar dé referentie in België

Centraal informatienummer voor gans België: 0475 53 68 05 - Wij spreken Nederlands, Frans, Engels en Duits!

Discreet en deskundig onderzoek door de privé-detectives bij Abyss Investigations

Vermoedt u dat uw man of vrouw vreemd gaat? Laat ontrouw vaststellen door onze privédetectives. Door uw partner te schaduwen, vergaren we allerlei informatie. Na het onderzoek kunt u rekenen op een grondig dossier met duidelijke feiten en bewijsmateriaal. Bent u gehuwd? Dan kunt u ons ook inschakelen om uw partner te betrappen op overspel. We onderzoeken waar het overspel doorgaat, met wie en wanneer. Als we deze informatie hebben, kunnen we uw partner op heterdaad betrappen. Dit moet in samenwerking met een advocaat en gerechtsdeurwaarder. 


Ontrouw is niet strafbaar, maar het kan een belangrijk argument zijn in een moeilijke echtscheidingsprocedure bij o.a. het berekenen van alimentatie of om een onherstelbare ontwrichting van het huwelijk aan te tonen. Zo bent u 100% zeker van uw zaak, en kunt u eventueel verdere stappen ondernemen.


Personen zoeken en schaduwen kan ook om compleet andere redenen. Vermoedt u dat een familielid in aanraking komt met drugs of ondervindt u last van een stalker? Ook dit onderzoeken wij voor u.


Hieronder vindt u een volledig overzicht van de diensten die wij u kunnen bieden. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of om uw zaak te bespreken, we helpen u graag verder.

Voor particulieren omvat onze service het volgende:

 • Vaststellen ontrouw en overspel (i.s.m. deurwaarder)
 • Schaduwing, observatie en achtervolging van personen bij een vermoeden van stalking, diefstal, vandalisme of drugsgebruik, alsook voor moraliteitsonderzoeken, voorhuwelijksonderzoeken, vermeende schaduwing door anderen, solvabiliteitsonderzoeken e.a.
 • Controle op tijdsbesteding: bij bezoekrecht, spijbelen, relatieproblemen, onbetrouwbare contacten of vrienden e.a.
 • Bewijsmateriaal verzamelen m.b.t. het vastleggen van een alimentatiebedrag of afschaffingsredenen hiervan, vermogenstoestand, afpersingen, laster, verstoring nachtrust e.a.
 • Opsporingen van vermiste personen, verdwenen goederen, erfgenamen, controle op afluisterapparatuur e.a.
 • Ondersteuning in verzekeringsdossiers
 • Bemiddelen/geschillen burenruzies (moderator)
 • Drugsgebruik jongeren
 • Georganiseerde insolvabiliteit
 • Conflictbemiddeling

Wat kunnen wij niet:

 • Kraken van facebookprofielen
 • Sms & gsmnr. traceren

Wij werken steeds binnen het wettelijk kader. Bij twijfel, contacteer ons. Na onderzoek ontvangt u steeds een gedetailleerd eindrapport. Dit eindrapport is een rechtsgeldig verslag en kan voor de rechtbank gebruikt worden.

Opgericht in 1998 door Bert Willaert

Abyss Investigations

Ministerie van Binnenlandse Zaken

Lic. Min. Bin. Zak. 14.1243.04

Abyss Investigations

Erkenning van het beroepsgeheim

Abyss Investigations

Privacy 100% gewaarborgd

Abyss Investigations

Abyss Investigations in Abyss Investigations, Antwerpen : privé-detective inhuren