Abyss Investigations Kapellen, Antwerpen:
Wat kost het Inhuren van een Privédetective?

Transparante kosten
& tarieven

U vraagt zich waarschijnlijk af welke tarieven er gelden of hoeveel kosten er zijn verbonden aan het inhuren van een privédetective? 

Bij detectivebureau Abyss Investigations hanteren we een enkelvoudig tarief bij het berekenen van kosten voor detectivewerk. U betaalt geen meerprijs voor nacht- of weekendwerk, zelfs niet op feestdagen. Er is geen bedrag verbonden aan het openen of sluiten van een dossier.

Centraal informatienummer voor gans België: 0475 53 68 05 - Wij spreken Nederlands, Frans, Engels en Duits!

Onze tarieven

Wij factureren uitsluitend de geleverde werkuren en gereden kilometers, niet de gereserveerde uren. 

De kilometervergoeding schommelt tussen € 0,50 en € 1,15 per uur naargelang het gebruikte type wagen en het aantal die bij de opdracht worden ingezet. U kunt uw dossier op elk moment stopzetten als u dat wenst. 

Afhankelijk van de ingezette middelen en het aantal personen schommelt het uurtarief tussen € 45 en € 75 per uur. Onze tarieven zijn exclusief btw (21%).

Discreet en deskundig onderzoek door de privédetectives bij Abyss Investigations

Nadat u telefonisch, per mail of via onze niet-traceerbare mailingdienst contact heeft opgenomen met Abyss Investigations nodigen wij u uit voor een vrijblijvend intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats op ons kantoor te Kapellen of op een locatie bij u in de buurt.

Onderzoekshandelingen voor uw privé-onderzoek

Zodra we weten welke informatie u wilt verzamelen, maken wij een dossier op waarin we de noodzakelijke onderzoekshandelingen vastleggen voor uw privé-onderzoek. Verder nemen we de tarifering van onze diensten uitvoerig met u door zodat u precies weet waar u financieel gezien aan toe bent. Ook de wijze waarop we u feedback bezorgen en briefen wordt duidelijk afgesproken.

Gedurende de opdracht kunt u altijd contact met ons opnemen voor de laatste handelingen in uw dossier en de financiële status ervan.

Modernste technieken

Tijdens onderzoeken maakt Abyss Investigations gebruik van de modernste technieken en materialen bij het achtervolgen, schaduwen en observeren:

  • Aangepast wagen- en motorpark

  • Inzet van snelle discrete wagens en/of moto’s

  • Gebruik trackingssystemen

  • Vermommings- en camouflagemateriaal

  • Mogelijkheden voor luchtobservatie en fotografie

  • Plooifietsen, skateboards e.a.

CONTACTEER ONS voor meer informatie, we helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Opgericht in 1998 door Bert Willaert

Ministerie van Binnenlandse Zaken

Ministerie van Binnenlandse Zaken
Lic. Min. Bin. Zak. 14.1243.04

Erkenning van het beroepsgeheim

Erkenning van het beroepsgeheim

Privacy 100% gewaarborgd

Privacy 100% gewaarborgd